Fordybelsesguide til UE MINI BOOM

HVAD VIL DU GERNE VIDE MERE OM?

 

HVAD VIL DU GERNE VIDE MERE OM?

 
Kend din BOOM-højtaler
Om din
UE MINI BOOM-højtaler
Dobbelt lyd
Dobbelt op
Højtalertelefon
Højtalertelefon
Multiværtstilstand
Multivært
Indstillinger
Indstillinger
Support
Support
 
 

OM DIN UE MINI BOOM-HØJTALER

FunktionerFunktioner
Skru ned
Mikrofon
Skru op
Bluetooth og opkald
Besvar/læg på
Bluetooth-indikator
Om din MINI BOOM-højtaler
Strøm og batteri
Indikator for opladning
Tænd/sluk-knap
Mikro-USB
Stik
3,5-mm
Ekstra indgangsstik
Om din MINI BOOM-højtaler
Det indeholder kassen:
 • Trådløs Ultimate Ears MINI BOOM-højtaler
 • USB-kabel til opladning
 • Brugervejledning.
FunktionerStrøm
Om din UE MINI BOOM-højtaler
Knap til at tænde og slukke
UE MINI BOOM-højtaleren slukkes automatisk efter 15 minutter uden musik eller brugerhandlinger for at spare strøm. Der udsendes en lyd gennem højtaleren, så du ved, at den slukkes. Når du igen vil lytte til musik, skal du skubbe tænd/sluk-knappen til positionen fra og derefter til positionen til for at tænde for UE MINI BOOM-højtaleren.

En sjælden gang kan det ske at UE MINI BOOM-højtaleren skal oplades inden den bruges første gang.
FunktionerForbindelse
Om din MINI BOOM-højtaler
Etablering af binding til den første enhed
UE MINI BOOM-højtaleren virker sammen med Bluetooth-enheder, der understøtter A2DP, som f.eks. mobiltelefoner, tablet-pc'er og computere. Når du første gang tænder for UE MINI BOOM-højtaleren, er den klar til at etablere binding og søger automatisk efter en Bluetooth-kildeenhed.


Etablering af binding til flere enheder
Hvis du vil etablere binding til andre kildeenheder, skal du holde Bluetooth-knappen på UE MINI BOOM-højtaleren nede i tre sekunder. UE MINI BOOM-højtaleren vil nu være klar til at etablere binding. Den udsender en lyd, og Bluetooth-indikatoren blinker mens der søges efter andre enheder. Når den næste enhed har etableret binding, udsendes der en lyd fra højtaleren for at bekræfte bindingen, og Bluetooth-indikatoren lyser blåt i 15 sekunder. Der skal etableres en binding til UE MINI BOOM-højtaleren i løbet af 3 minutter; derefter skal man starte forfra.

UE MINI BOOM-højtaleren husker de sidste 8 enheder den var bundet til. Næste gang højtaleren tændes, vil den forsøge automatisk at genetablere bindingen til den enhed, den sidst var bundet til, før den blev slukket.
Om din MINI BOOM-højtaler
NFC
Hvis du vil etablere binding mellem UE MINI BOOM-højtaleren og en NFC-kompatibel enhed, skal du holde den NFC-kompatible enhed op mod NFC-mærket på UE MINI BOOM-højtaleren i to sekunder. Der udsendes en lyd fra højtaleren for at bekræfte, at der er etableret binding (Nogle enheder beder om bekræftelse fra brugeren).

Har du mistet forbindelsen?
UE MINI BOOM-højtaleren har en Bluetooth-rækkevidde på ca. 15 meter. Hvis kildeenheden kommer uden for rækkevidde, afbrydes forbindelsen. Bindingen bliver automatisk genetableret til UE MINI BOOM-højtaleren, hvis kildeenheden kommer inden for rækkevidde igen inden for fem minutter. Efter fem minutter mistes forbindelsen.
FunktionerAfspilning
Om din MINI BOOM-højtaler
Når UE MINI BOOM-højtaleren er tændt og forbundet, skal du blot vælge og afspille musik på kildeenheden. Lydstyrken kan styres på kildeenheden eller direkte på UE MINI BOOM-højtaleren.
FunktionerBatteriadministration
Forventet batterilevetid er omtrent 10 timer. Den varierer dog afhængigt af en række forhold, herunder lydstyrke og den anvendte kildeenhed. Batteriniveauet kan kontrolleres i UE MINI BOOM-applikationen til iOS og Android.
Kend din BOOM-højtaler
Batteriindikatoren lyser rødt når UE MINI BOOM-højtalerens batteriniveau er lavt. Brug det medfølgende Mikro-USB-kabel til at oplade højtaleren via en USB-port. For eksempel: USB-strømadaptere som følger med populære smartphones, USB porte på bærbare og stationære computere og endda USB-stikkontakter. Hvis du har problemer med at oplade UE MINI BOOM-højtaleren, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe.

DOBBELT OP

Om din MINI BOOM-højtaler
Når du bruger Dobbelt Op forbindes to UE MINI BOOM-højtalere, så du får en større lydoplevelse. Indstillingen klares nemmest ved at bruge Dobbelt Op-indstillingen i UE MINI BOOM-applikationen. Når UE MINI BOOM-højtalerne er i Dobbelt Op, kan du afspille til dem begge på samme tid fra en telefon eller en tablet-pc.
Når de to UE MINI BOOM-højtalere er synkroniseret, vil de automatisk være i Dobbelt Op næste gang de begge tændes samtidigt. Sæt "Klæbende Dobbelt Op" til "FRA" under Indstillinger i UE MINI BOOM-applikationen for at deaktivere denne funktion, så højtalerne ikke automatisk synkroniseres med hinanden næste gang de begge tændes.
I applikationens Dobbelt Op-sektion kan du vælge UE MINI BOOM-højtalerens adfærd når den er i Dobbelt Op. Der er to indstillinger:
 • STEREO: I denne funktion afspiller de to UE MINI BOOM-højtalere som et stereo-par. Den ene UE MINI BOOM-højtaler dedikeres til venstre kanal, mens den anden dedikeres til højre kanal. Du kan endda definere hvilken af de to UE MINI BOOM-højtalere skal være venstre og højre.
 • DOBBELT: I denne funktion afspiller de to UE MINI BOOM-højtalere de samme streams.
To UE MINI BOOM-højtalere kan også være i Dobbelt Op uden applikationen:
 • Tryk på Bluetooth- og +-knappen samtidigt på den UE MINI BOOM-højtaler som spiller musik.
 • Tryk derefter to gange på Bluetooth-knappen på den UE MINI BOOM-højtaler du vil tilføje.
Hvis du har to UE MINI BOOM-højtalere, kan du fordoble lyden her.

HØJTALERTELEFON

Om din MINI BOOM-højtaler
UE MINI BOOM-højtaleren har en digital mikrofon og kan bruges som højtalertelefon. Når der ringes til den enhed der bruges som musikkilde, bliver musikken automatisk sat på pause, så du kan besvare opkaldet.

Du kan enten besvare og afslutte opkaldet fra din mobiltelefon eller UE MINI BOOM-højtaleren. Du skal blot trykke på knappen til etablering af Bluetooth-forbindelse og besvarelse/afslutning af opkald.

MULTIVÆRT

Om din MINI BOOM-højtaler
UE MINI BOOM-højtaleren kan have forbindelse til to Bluetooth-enheder samtidig. Dette kaldes "multiværtstilstand". I denne tilstand kan du hurtigt skifte mellem to musikkilder ved at stoppe afspilningen på den ene midlertidigt (pause) og starte afspilningen på den anden.

Højtaleren forsøger automatisk at genetablere bindingen til den enhed, som den sidst var forbundet med, næste gang den tændes.

INDSTILLINGER

Om din MINI BOOM-højtaler
Ud over at kunne bruges til at fordoble lyden ved at oprette trådløs forbindelse til to UE MINI BOOM-højtalere, kan UE MINI BOOM-applikationen også bruges til at tilpasse højtalerne til dine behov. For eksempel kan du:
 • Ændre navnet på din UE MINI BOOM-højtaler som vises i Bluetooth-menuer
 • Overvåge højtalerens batteriniveau og/eller status for opladning
 • Justere underretningslyde
 • Tilpasse højtalerens lydprofil til dit miljø
 • Aktiver "Klæbende Dobbelt Op"
Åbn højtalerens indstillinger.

SUPPORT

Spørgsmål og svar
www.UltimateEars.com/Support

Support-e-mailadresse
 
Supporttelefonnummer
 
 

Ring til kundeservice

 

Tekniske specifikationer
www.UltimateEars.com/MINI-BOOM

Få yderligere oplysninger om os på
www.UltimateEars.com

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger
www.UltimateEars.com/Support/Mobile-Privacy

 

© Logitech 2013